Politika zasebnosti

Upravljalec te spletne strani je podjetje Bonmark d.o.o. Na tej strani navajamo politiko zasebnosti glede uporabe piškotkov in z njimi povezanimi osebnimi podatki, ki jih uporablja naša spletna stran.

Ta spletna stran uporablja piškotke za analitiko obiskov naše spletne strani. S tem ko potrdite uporabo, se strinjate, da lahko uporabimo podatke v skladu s tukaj navedeno politiko zasebnosti.

Definicija piškotkov

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo iz spletnih strani, ki jih obiščete in ne škodujejo vaši napravi. Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne omogoča njihove namestitve. S piškotki je mogoče shraniti nastavitve kot na primer jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled določene spletne strani in vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnih strani, na primer piškotek o prijavi ali piškotek o vaši nakupovalni košarici. Drugi piškotki so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje, nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletnih straneh za izboljševanje delovanja spletnega mesta.

Upravljanje s piškotki

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Katere piškotke uporabljamo

_gat – Google Analytics

Piškotek se uporablja za omejevanje pogostosti zadetkov na straneh, ki imajo veliko obiskov. Čas hranjenja je 10 minut.

_gid – Google Analytics

To naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta. Čas hranjenja je 24 ur.

_ga – Google Analytics

Piškotek za spletno analitiko nam omogoča boljše razumevanje obiskov naše spletne strani. Na podlagi tega lahko izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Čas hranjenje teh piškotkov ni omejen.

Posredovanje tretjim osebam

Upravljalec zbranih osebnih podatkov na spletni strani ne posreduje tretjim osebam ali v tretje države.